A Miskolci Egyetemen tényleg szivatják a diákokat, mi igaz ebből? A Gépész és Informatikai karra gondolok, ha jól tudom egybe vannak és inkább az IT a nehezebb. Igaz, hogy 80%os a bukási arány egyes informatikai tárgyaknál?
Papíron vagy gépen kell programozni? A selmeci hagyományokról is láttam videót fent neten de azóta már letörölték, nem találom de elég undorító volt, saját véleményeket is hallottam. Szeretik ezt a diákok vagy csak kényszerből mennek oda?
A történet röviden az, hogy szaktársam itt Győrben régebben oda járt és mesélt, érdeklődnék, hogy ezek mennyire jellemzőek a Miskolci Egyetemen, vagy csak hablaty.
Nem basznak ki direkt egy hallgatóval sem, inkább csak azért szokták így érezni a diákok, mert a középiskola után ( főleg a Miskolci Egyetemen ahova fűt-fát felvesznek a műszaki karokra ), hatalmas a váltás tempóban és tudásanyagban is, sokkal jobban kell nyomni és sokkal többet kell tanulni, ha meg valaki gyenge matek-fizika tudással érkezik és nem pótolja be sürgősen ( az első pár hónapban ) akkor az garantáltan meg fog vele szenvedni, nem is kicsit.
Én nem hallottam még olyat ahol direkt menne a szivatás, ha egy-két nagypofájú hallgató kihívja maga ellen a sorsot és megutáltatja magát az oktatókkal, netalántán rajtakapják puskázáson és neki áll feljebb stb.. akkor szokott csak olyan lenni, hogy kicsit jobban megizzasztják vizsgán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!