Amennyiben a phd felvételin megkaptam a szükséges pontokat azt a később összesítő bizottság már nem szokta elvenni ugye?
Meg tudják oldani hogy ne kerülj be, ha úgy akarják.
Nekem például egytized pont hiányzott - de csakis azért, mert sok év kihagyás után nem voltak pontjaim az előző aktivitásaimból, ami még másfajta rendszerben ment.
Szerencsére kevesebben voltunk mint a keretszám szóval talán ilyen nem lesz.
Remélem a négyesnek lesz igaza. :) bár ha most izélnének nem kezelték volna tényként a dolgot.
A felvételi bizottság által a szóbelin megadott és szóban közölt pontokat senki nem vonhatja vissza. A többi pont elbírálása pedig elég világos szabályok alapján történik, azokban nem lehet vita, és ezt magad is ki tudod számolni.
Inkább az a kérdés, hogy ösztöndíjas vagy fizetős helyre vesznek-e fel. De ha szívesen fizetsz, akkor mindegy.
Sajnos azóta sem küldték még ki a leveleket, de ahogy néztem ugyanazok vannak nagy részt a habilitációs bizottságban is szóval lehet kár túlaggódni a dolgot.
Mondjuk gondoltam rá, hogy írok már a tanáromnak, mert biztos hallotta volna, ha valami más van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!