Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Úgy érzem nincs jövőképem?

Úgy érzem nincs jövőképem?

Figyelt kérdés

Gyógypedagógus leszek, lassan végzek. Annyira de annyira szeretem a gyerkőcöket, imádnám a munkám. Itthon a körülmények, a fizetés is mellbevágó. Nem tudom mit kezdjek magammal. Nincs más ami érdekelne, külföldön nem tudok érvényesülni az adott orszag nyelve nélkül. Anglia, az ottani élet megfizethetetlen

Úgy érzem mozognom kellene valahova, akarok mesterképzést is.

De nem az az álmom hogy az Aldiban dolgozzak vagy kiegészítő fizetésként 3 munkahelyem legyen.

Menjek külföldre és keresgéljek addig amig nem találok valamit?

2023. jún. 24. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%

Hasonló cipőben járok én is.Szeptembertől utolsó éves vagyok gyógypedagógia szakon.

Nekem szerencsém van,mert párom külföldön él és dolgozik(diplomás munkakörben),szóval én államvizsga után költözöm végleg.Nem vágyom arra,hogy a párom tartson el,mert én aprópénzt viszek haza.

2023. jún. 26. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:
80%

#9-es vagyok.

Pénzügy és logisztika menedzsmentet tanulok angol nyelven.

Jelenleg részmunkaidőben ebben dolgozom, mellette meg hétvégén vendéglátózom.

A célország nyelvét tanulom, így diploma után az elején kint is vendéglátásban tervezek elhelyezkedni. Ezáltal lesz még idom gyakorolni a nyelvet.

2023. jún. 27. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
Én is lépek heteken belül, most végeztem Bsc-n. Szakmailag nekem ugyan nem lenne szörnyű itt maradni, ha nem is jól, de meg tudnék élni, de az oktatás helyzete pl. annyira lelombozó, hogy ha lesz is gyerekem, biztosan nem akarnám, hogy Mo-n nőjön fel. És ez csak egy gond a sok közül. Minden tiszteletem, hogy ennek ellenére is ezt a hivatást választottad anno. A helyedben viszont mindenképp elmennék külföldre, gyógypedagógusokra ott is szükség van. Nem éri meg egy életen át nyomorogni egy átkozottan arrogáns és korrupt kormány miatt, akik b@sznak emelni a fizetéseiket pont azoknak az embereknek, akikre a társadalomnak legnagyobb szüksége van. Meanwhile Vodafonet vásárolnak meg luxusban élnek. Ez egy vicc. És nem fog változni a helyzet.
2023. jún. 30. 16:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincs sehol ingyenes mesterképzés, egyedül egy van, ami szimpatikus, de ott az ország nagyon zárkózott nekem…ami mester van és rám lenne szabva, tandíjak, ami 20 milliós tételt jelentene….így nem indíthatom az életem
2023. júl. 6. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Németországban ingyenes az egyetem
2023. júl. 8. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem ismersz egyetlen gyógypedagógust sem, aki Magyarországon él?
2023. nov. 3. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!