Orvosi egyetemen első 2 évben milyen átlag mondható jónak, elfogadhatónak?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 15:17
2/5 anonim válasza:
Nincs sok értelme így ennek a kérdésnek szerintem. Ha sikerül minden, nem csúszol, és nem készülsz ki teljesen idegileg, az már több mint elfogadható.
3/5 anonim válasza:
Az, amivel még bent vagy államin és nem sorolnak át fizetősre xD
4/5 anonim válasza:
Jah. Ha bennt maradsz államin, már Hawaii van.
5/5 anonim válasza:
Más az elfogadható és a jó szerintem. 😀
Én pl. első félévben elég komolytalanul vettem a tanulást, 2,78 volt az átlagom, azzal még bőven bent maradtam államin, mert akkoriban 2,5 volt a minimum (azóta emeltek először 2,75-re majd 3,00-ra), meg amúgy is csak nyáron van átsorolás, de azért én ezt mindennek mondanám, csak jónak nem, konkrétan egy-két alibi tárgyat kivéve mindenből kettesem volt. 😂
Én a jót első két évben 4,00 fölé lőném be, de persze kinek mi (ha tanulsz is kicsit egyáltalán nem nagy szám elérni), elfogadható meg bármi, amíg megvan minden tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!