Gimis tanulók, illetve általános iskolás és gimnazista gyermekek szülei, a ti iskolátokat érinti a fokozódó pedagógushiány? Hány tanár mondott fel nálatok? Illetve vannak olyan tanárok, akik a felmondásukat fontolgatják?
Már a 6. iskolába viszem a lányomat, de már ott sincs fizika és matematika tanár. Sorra mondanak fel a tanárok.
Voltam sztrájolni, mert számít a gyerekem jövője, de biztos, hogy végleg elhagyjuk az országot, mert a lakoság legnagyobb része buta cigány szintjén van.
Nincs igény a kiművelt emberfők sokaságára.
Top 100-as vidéki gimibe jártam mostanáig. Valamennyire érzékeljük, de jó a híre a sulinak, így még fiatal, pályakezdő tanárok is vannak jópáran. Idén az olaszosoknak több hónapig nem volt tanára, szakos helyettesítést meg nem tudtak megoldani. Franciából egy állandó tanár és egy óraadó van összesen. Még év elején egy magyartanár leesett a lépcsőn, a helyére csak egy nyugdíjas tanárnőt találtak. Most keresnek angol-matek szakos tanárt is (kéttanos tagozatra).
De vesztettünk el tanárokat a sztrájkok miatt is. Lemondatták az igazgatót (már pár éves sztori) és kirúgtak egy infó-matek tanárt is(tavaly).
Összességében úgy látom, hogy egyre rosszabb a helyzet. Hat évet jártam ide és a tanári kar jó része kicserélődött, már ha találtak újat.
,,Nevesebb budai gimnáziumba jár a lányom, nem érint a pedagógushiány."💅💁
Még jó hogy az ország nagy része neves budai gimnáziumba jár..
"Még jó hogy az ország nagy része neves budai gimnáziumba jár.."
Látom téged már akkor érintett a pedagógushiány amikor te jártál iskolába mert képtelen vagy logikus, következetes gondolkozásra. A kérdés arra vonatkozott hogy a gyerekeink vagy a mi iskolánkat érinti-e a pedagógushiány, melyre az 1. hozzászóló teljesen kielégítő választ adott, miszerint azt az iskolát ahová a lánya jár nem érinti a pedagógushiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!