Mennyire nehéz a szóbeli érettségi középszinten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A mai nappal kezdetét vették csodálatos közintézményünkben a szóbeli érettségi vizsgák.Engem természetesen utolsó napra(szerdára)osztott be az osztályfőnök.Ma mindenkinek be kellett menni a suliba a vizsgaelnök köszöntött minket,elmondta,hogy miket kell tudni a vizsgával kapcsolatban.Voltak akiknek már ma ott kellett maradniuk,sőt két tanulónak már rögtön a vizsgaterembe.Az érettségi elnök nagyon kedves érthetően beszélt,nem fenyegetőzött nem volt cinikus,sőt a kezdés előtt még le is jött velünk cigizni a suli mellé.Mindenki mondd mindent a szóbeliről és nem tudom,hogy mi az igazság.Vannak akik szerint,ha valaki eljut odáig,akkor már kettessel kezdd bármit csinál.De vannak,akik szerint nehéz.Én minden tantárgyból becsületesen felkészültem,szóval bízok a legjobbakban... Vélemények,tapasztalatok?2023. jún. 19. 10:53
1/3 anonim válasza:
Csak beszélj. Nagyon butának kell lenni,hogy valaki szóbelin megbukjon. Könnyebb mint az írásbeli. Itt már nem is nagyon buktatnak a tanárok. Akit idáig elrugdosnak azokat 99%-ban átengedik. + Több papírmunka lenne bukás esetén. Ha pár mondatot mondasz a témáról magadtól utána segítenek majd rávezető kérdésekkel. Ne izgulj. Én is féltem tőle de nagyon laza volt.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszii
2023. jún. 19. 12:17
3/3 A kérdező kommentje:
Most beszéltem azokkal,akik ma voltak bent.Fél 9kor kezdték és 2kor végeztek tehát elég hosszú és oké egyik sem a legélesebb kés a fiókban,de azt mondták,hogy nem segítenek a tanárok és olyan is volt,akik végig vágta a fejeket nem csak a saját feleltetésénél,hanem más tantárgynál is...
2023. jún. 19. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!