Mikor kapom meg a végleges érettségi pontjaimat, és hogyan?
Nekünk úgy volt, hogy június elején voltak az emelt szóbelik, június végén a közép szóbelik. Közép szóbelire 3 napra volt elosztva az osztály, és a legelső napon mindenkinek be kellett menni (ekkor tudtuk meg, hogy ki melyik napon lesz) illetve, az emelt szóbeli eredményeket. Közép szóbeli eredményeket az eredményhirdetésen (3. napon volt), de a tanárok elmondták titokba a közép szóbeli eredményeket még aznap. Én a 2. napon volt, az utolsók között végeztem, szóval rögtön megtudtam az eredményemet a közép szóbelikről.
Sulimba 3 osztály volt egy évfolyamon. 1. osztály június 17-19. 2. osztály 22-24, 3. osztály 26-28 (dátumokat random írtam, de kb így voltak). Az első osztály tudta már 19.-én az érettségi eredményeit, mivel mi a végén voltunk ezért csak 28. tudtuk meg. Felvételi ponthatár hirdetés meg július 22 tájékán lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!