Sikerülhet a német szóbeli?
"Nagyon elvagyok keseredve és félek a szóbelitől. Van valami tanácsotok esetleg?"
Nem keseregni kell meg félni mert azzal nem vagy előrébb hanem tanulni és készülni.
"Ja bocs tényleg, hogy lemertem bármit írni és megkérdezni valamit amikor ez a lényege ennek az oldalnak"
Igen én pedig válaszoltam objektíven a kérdésre ha nem jutott volna el a tudatodig. Bár látom nem csak a német nyelvtudásoddal vannak komoly gondjaid hanem az általános szövegértelmezéssel is. Az oldalnak pedig az objektív tájékoztatás a célja, senkit nem érdekel az hogy el vagy keseredve / félsz és egyéb baromságok.
Azt pedig nem tudom hogy mégis milyen konstruktív tanácsot vársz bárkitől azon kívül hogy elkezdesz tanulni, ami láthatóan nem az erősséged
Szerintem nagyon hasznos tanácsot adott az előttem hozzászóló Úriember. Az pedig egyszerűen szánalmas ha tanulás mellett is megbuktál egy ilyen egyszerű tárgyból mint a német és a te kompetenciáidat minősíti. Ilyen gyenge képességű egyénekre kár is pazarolni az időt jótanácsra hiszen olyan alacsony intelligenciával rendelkeznek hogy nem tudják megugrani az elvárt szintet. Egyszerűen ha valaki értelmi fogyatékos akkor ne akarjon leérettségizni.
Prof. B (Egyetemi docens)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!