Felvi.hu-n ha a jelentkezéseim menüpontot megnyitom, mind 3 szaknál 282 pontot ír pontszámra. ( kevesebbre emlékeztem hiszen foszra is alacsonyabbal kerültem be) Ha megnézem ponsztámító kalkulátorban akkor kevesebbet mutat ?
Nagyon szeretnék egy alapszakra váltani, és mivel eltörlik a jogszabályi minimumot (280, pont ennyi volt a ponthatára) szeretnék belevágni.
Viszont a kalkulátor pl egy fosz képzésre azt írja 254 pontom van (mint anno) nem fogjak 282-t mint a jelentkezések menüpontban :D nem értem :D
Az alapszakra pedig a kalkulator azt írja hogy nem érem el a jogszabályi minimumot (pedig el lett törölve )
Tudja valaki miért mutat több pontot a jelentkezéseim menüpont?
Az egyetem se írt elő minimumot?
Nézd meg a meghirdetett képzeseknél, nincs-e minimumpont az adott szakra.
Mert az egyetem maguk dönthetnek, lehet hogy van.
Megnéztem, felvi szerint a szak (DE- Néprajz) érettséginél kéri az emelt magyar, vagy töri érettségit. (Nekem sajnos nincs egyik sem )
Jelenleg ez a szak 3.helyen van beírva, 280 a ponthatarja.
Felvi jelentkezesem szerint 282 pontom van.
Az emelt érettségik hiányában, szerintetek merjek sorrendet változtatni? Vagy engedjem el :D Nemtudom hogy így van e ott esélyem
Nem tudom hol láttad, hogy kell emelt, de én is megnéztem, nem kell!!
Es 200 a minimumponthatár.
A 2023 szeptemberben induló képzéseket nézted?
Hű ha :D valamit nagyon beneztem akkor.
De hihetetlen orulok most,modositom is a sorrendet :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!