Ha valaki már a legrosszabb iskolában van, és tanköteles, hova rúgják ki? Hová tudják elküldeni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 14:43
1/7 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy valakit valahova kirúgnak. Az intézménytől eltanácsolják, aztán az illető felelőssége, hogy keressen magának másik iskolát.
3/7 anonim válasza:
#2es vagyok, igaz, nem ők küldenek oda, azt neked kell intézni hogy felvegyenek.
4/7 A kérdező kommentje:
Én már nem vagyok iskolás, csak elméleti kérdés.
A végtelenségig nyilván nem lehet küldözgetni a diákokat másik iskolába, meg semmit sem érnének azzal, ha egymásnak passzolnák le a problémás elemeket.
2023. máj. 30. 15:17
5/7 anonim válasza:
"semmit sem érnének azzal, ha egymásnak passzolnák le a problémás elemeket" nah ez az adott iskolát nem fogja érdekelni csak hogy ahonnan kicsapják, onnan tiplizzen.
6/7 NTBS válasza:
Eltanácsolják, a tankerülethez vagy a megyéhez kerül az ügye.
7/7 anonim válasza:
Soha nem csak egy legrosszabb iskola van. Konkrétan tudok olyat, ahol megállapodnak egymás közt a sulik, hogy egy-egy gyereket "kicserélnek", tehát kirúgják, a másik meg átveszi. Haszna annyi van, hogy az eljárás miatt, meg mert új a hely a gyerek pár hónapig meghúzza magát.
Ha valakivel végleg nem boldogulnak megpróbálják magántanulónak küldeni, kínlódjon vele a szülő, ha már megnevelni nem tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!