Milyen gyenge gimnázium vannak Budapestben, ahol átvesznek, ha megbuktam?
Mennyi idős vagy? Kérdem ezt azért, mert ha betöltötted a 16-ot, akkor ugye nem vagy tanköteles... Szerintem ez is közre játszhat, amikor iskolát választanál.
Mik a szűrési feltételek?
Azon is gondolkodtam, hogy ha ennyire gyengét keresel, nem lenne célszerűbb akkor nem gimit, hanem SZKI-t (technikumot) keresni?
Bocsánat az lemaradt, hogy Budapesti gimnáziumokat keresek kifejezetten. Jelenleg 15 éves vagyok de szeptemberben már 16 leszek.
Olyan iskolákat keresek, ahol nincsenek tele drogosokkal cigisekkel és azért oktassanak valamennyit és nem csak az legyen, hogy bejönnek oda adnak egy halom papírt, hogy nesze csináldd meg óra végéig.
A gyenge iskolákba nem éppen a szellemi elit jár. Nagy valószínűséggel lesz ott drogos és C kategóriás ember.
A 4. kerületben tudom ajánlani a Bródy Imre Gimnáziumot, ahol a sportoló osztályba minden hülyét felvesznek. Ez az osztály az UTE sportolóiból áll akik nem az eszükről híresek viszont a sport miatt nem drogoznak. Ez Újpest egyik leggyengébb gimije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!