Felvi bizonyítvány feltöltése?
Sziasztok!
Sokan kaptak emailt, hogy pótolniuk kell a középiskolai bizonyítványt. Én nem kaptam, kicsit utána olvastam.
Azt tudtam meg, hogy vagy azok kaptak, akik már feltöltötték pl. a 11-es bizonyítványt, vagy aki jelezte, hogy az ilyesféle pontokban részesülni akar.
Én most feltöltöttem a bizonyítványt, illetve a 9.-est is, a földrajz miatt. Nem teljesen emlékszem olyan opcióra, ahol ki kellett jelölni, hogy milyen természettudományi tárgyat választok.
Van benne realitás, hogy ezt kihagytam, és ily módon ezeket a jegyeket nem számolják bele? Valaki kis plusz infó? Sokat segítene :)
Bár írod, hogy nem kaptál emailt. De jártál a napokban a felvi.hu-n a saját oldaladon?
Én a helyedben feltölteném a 12.-es bizonyítványt, úgy is hogy nem kaptál levelet.
Én kaptam emailt, fel is töltöttem a bizonyítványt. De egyébként július 12-ig mindenki ráér feltölteni.
Azt is eltudom képzelni, hogy lehet Te is kapsz majd emailt, csak kicsit később. Július még azért messze van.
Persze, jártam, ma pár óráig azt is böngésztem, A-Z-ig. Sőt, a 1818-at is felhívtam az előbb, mit veszíthetek alapon.
Feltöltöttem PDF alapon képet, 9.-es, 12.-es, királyul. Én csak attól aggódok, hogy nem fogják beszámolni a pontokat, olyan van ? :D
Mármint, hogy duplázásnak veszi alapból. E témában kicsit elvagyok veszve, őszintét megmondom nem ez a mozgatórugóm, de azé most egy kicsit kíváncsibb lettem :D
Hétfőn tervezem felhívni a jelentkezéssel kapcsolatos telefonszámot, ott remélem kioktatnak ez ügyben.
#1es vagyok
A pontszámítás mindig a neked kedvezőbb módon történik. Ezen ne aggódj! Csak akkor fognak duplázni ha számodra az kedvezőbb pontokat tekintve. De jelenleg mivel még nincs meg az érettségink, így nem tudjuk melyik lesz a megfelelőbb.
Ez tiszta, akkor elvileg nincs olyan, hogy a jegyek ki vannak zarva? Es kizarolag duplazas?
Illetve a termeszettudomanyi targyat ugy emlekszem kivalasztottam, viszont pl email stb hianyaban mar nem tudom mi van, akkor alapbol a legjobb van kivalasztva?
Volt olyan opció ahol ki kellett választani a természettudományi tantárgyat. Biztosan kiválasztottad. Itt azt számolják amit kiválasztottál. Ezek szerint esetedben a föci ez.
Nem nincs olyan, hogy a jegyeid kizárják.
igen, vannak rémképeim, hogy csak 11.-re vonatkozóan ki kellett választani, ahogyan idegen nyelvet is..
most csak az email és annak a nem érkezése borított meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!