Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért az emelt érettségire...

Miért az emelt érettségire kapok többletpontot?

Figyelt kérdés
Van egy 100 pontos versenyeredményem ugyanabból a tantárgyból, mégis az 50 pontos emelt érettségire kapok a kalkulátor szerint többletpontot.

2023. máj. 18. 22:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, és azt mondták a többletpontoknál ők nem látják, hogy ütné egymást a kettő. Elvileg így megkapom a többletpontomat, de nem voltak valami meggyőzőek.
2023. máj. 19. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

A 7-esnek kicsit ellentmondva én matek emeltre és OKTV helyezésre kaptam 50-50 pontot, így jött össze a 100, tehát nem hiszem, hogy helytálló amit írt. A verseny és az érettségi nem ugyanaz az eredmény szerintem.

A te konkrét helyzetedre nem tudom a választ sajnos. (És mindez 2015-ben volt, de gondolom ez a része nem változott azóta.)

2023. máj. 22. 18:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó, nagyon sokat segítettél a válaszoddal!
2023. máj. 23. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!