Mit írjak annak az egyetemi tanárnak, akit konzulensemnek szerettem volna, de csak most reagált?
Szóval másfél hónapja felkértem, hogy a szakdolgozatom során legyen a konzulensem, el is fogadta. Elküldtem a témabejelentőt részére, hogy írja alá, majd küldje vissza nekem, de nem válaszolt semmit. Azóta kétszer írtam a tanárnak, próbáltam elérni , de nem sikerült. A szakvezető azt javasolta, hogy írjak még egy e-mailt, amit meg is tettem, viszont már másfél hónapnál jártunk, hogy nem reagált még erre sem. Közben a leadási határidő a témabejelentőnek lejárt már régen...
Ekkor már annyira csalódott voltam, hogy felkértem nemrég egy másik tanárt, hogy legyen a konzulensem, tegnap személyesen is beszéltem vele és elfogadta a felkérést. Viszont még aznap késő délután kaptam az e-mailt a tanulmányi ügyintézőtől, hogy az elsőnek felkért tanár ő rajta keresztül visszaküldte a témabejelentőt, vagyis papíron is elfogadott.
Amúgy biztos, hogy jó volt az e-mail címe, az első tanárnak, hisz máskor is írt már nekem arról, meg idő közben az egyik csoporttársam is kapott tőle e-mailt, ami idő alatt én is vártam a visszajelzést.
Szóval egyáltalán nem szeretném az első tanárral szakdolgozatot végigvinni, hisz nem igazán fogok valószínű a dolgozat megírásánál sem számítani rá...
Viszont, mit javasoltok, hogy lehetne ,,szépen" megfogalmazni, hogy mivel sok idő elteltével sem adott választ, így kerestem egy másik tanárt aki , meg szinte rögtön el is vállalt.
Ti mit tennétek a helyemben, hogy később én sem jöjjek ki hátrányosan az esetből?
Tisztelt (tanár neve)!
Mivel másfél hónap elteltével sem volt képes reagálni akár egy 2 szavas válaszüzenettel hogy egyáltalán megkapta az e-mail üzenetemet és elküldte a témabejelentő lapot a tanulmányi ügyintézőmnek ezért közben találtam egy másik konzulenst ugyanis aggódtam hogy az üzenetem nem érkezett célba a határidő pedig szorított. Köszönöm a rugalmasságot de a további adminisztrációs problémák elkerülése végett inkább a másik tanárt választom konzulensemnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!