Gimnáziumot keresünk Debrecenben; melyiket ajánljátok ha az orvosi egyetem a cél később?
Az Ady is nagyon jó, csak nem a ti elvárásaitokra.
A Fazekas matematikában bivaly-erős.
A Tóth Árpád magas általános szint, kiváló nyelvoktatás.
A Kossuth a Debreceni Egyetem Gyakorló Gimnáziuma...
Én most végeztem az Adyban, erősen reál beállítottságú vagyok, mérnökire megyek innen. Több embert is ismerek, akik orvosira készülnek , több évfolyamról is. Az osztálytársam biológia-fizika párból emeltezik, a 11.-esek közül biológia-kémia faktost ismerek. A biológia faktok mindegyik tanárnál erősek, a kémia viszont nem a legjobb. A fizika tanárok faktjai is nagyon jók.
A nyelvoktatás nagyon erős, én hatosztályos tagozatra járok, az osztályom minden tagjának van legalább egy középfokú nyelvvizsgája, de jellemzőbb a felsőfokú vagy a két közép. A többi tagozatnak még nyelvi előkészítője is van.
A művész/színész vonal kezd kiveszni. Drámásokból már csak egy fél osztályt indítanak, a másik fele emelt németes.
A tanárók túlnyomó többsége kiváló (nyilván ki lehet fogni rosszabbakat is), gyerekközpontúan tanítanak.
A hatosztályos a legerősebb reál tárgyakból, de a többi tagozat is korrekt alapot ad, faktokon pedig már együtt vannak az osztályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!