Ettől függetlenül szerintetek tovább tudok menni tizedikbe?
Figyelt kérdés
Szakközépiskolába járok,kilencedikes vagyok. Tizedikre (elvileg ágazati vizsga előtt,en azt nem tudom pontosan mikorra)gyakorlatra alkalmassági vizsgálatot kell csinálni,nekem már megvan mind,elkellesz mennem a záróvizsgálatra viszont hétfői napra esik és pont akkor van nekem vizsga.
Nagy gondot okoz ha kedden vagy szerdán csinálom meg a záróvizsgálatot (ágazati vizsga után pár nappal) Ettől függetlenül tovább tudok menni tizedikbe? Nagyon félek ettől.
Az átlagommal meg nincsen gond,négyes vagyok.
2023. máj. 17. 11:12
1/2 Senior Séf válasza:
Kellő belátással minden megoldható. Senkinek sem érdeke, hogy holmi bürokratikus marhaság miatt ne tanulhass tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!