Óriási vágyam a gyerekekkel foglalkozni, de képesítés nélkül hogyan lehetek 1-4 tanár?
Én borzasztóan igénylem a gyerekek szeretetét és gyerekek között nagyon jól érzem magam mert a szeretetünk nagyon feltöltő.
Sok emberrel való beszélgetés végett gondoltam arra, hogy tanár szeretnék lenni, mert ezt javasolták.
Én lennék a világ legjobb tanára ha egy szerencsésen kedves iskolába kerülnék.
Nincs meg rá a végzettségem, de 1-4. Osztályig meg tudnám bármire tanítani Őket azon felül hogy szeretem Őket.
Pedagógus hiány van Magyarországon.
Nagyon is.
Szerintetek kapnék egy esélyt egy iskolában ha beadnék egy picit megváltoztatott önéletrajzot?
NEM.
Végezz el egy ped. asszisztensit, úgy tudsz a legkönnyebben gyerekek között dolgozni.
Igen. Én meg borzasztóan szeretnék asztronauta lenni, úgyhogy akkor bekuncsorgok valami űrállomásra megkérdezni, hogy csillagok szeretete miatt nem e vesznek fel.
Kérdező, ez nem így működik. Lehet hogy szereted a gyerekeket de attól nem feltétlenül értesz a pedagógiához az nem csak a szeretetről szól. Ha tanítani szeretnél, akkor igen is vedd a fáradtságot, jelentkezz egyetemre és végezd el azt a három évet. azért annyira nem bonyolult feladat. Levelezőn bárki meg tudja csinálni.
Fuh. Én meg a világ legjobb balerinája lennék, csak kár, hogy 125 kiló vagyok. De olyan ügyes lennék, azért megpróbálom bekuncsorogni magam a Nemzeti Balettintézetbe.
...
Wtf, man
,,Én lennék a világ legjobb tanára ha egy szerencsésen kedves iskolába kerülnék.
Nincs meg rá a végzettségem,"
Remélem te is érzed, hogy a két mondat között ellentét van.
#3 Azt a rend kedvéért azért jegyezzük meg, hogy ha valaki hazudik az önéletrajzában, az bizonyosan nem okirathamisítás. Ha azt állítja benne, hogy van tanári végzettsége, az is inkább csalás, megtévesztés.
Okirathamisítás az lenne, ha pl. diplomát hamisítana magának.
"Nincs meg rá a végzettségem, de 1-4. Osztályig meg tudnám bármire tanítani"
Én ezt erősen kétlem, tekintve, hogy ezt a rövid szöveget a kérdés alatt sem tudtam magyarul helyesen leírni, valamint nem tudod, hogy aki az 1-4. osztályokat tanítja, az nem tanár, hanem tanító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!