Hogyan lehet átmenni nappali tagozatról, levelezős szakra?
Ha valaki tényleg tudja az írjon légyszi, mert olvastam az előzőkben hogy a válaszok csak annyik voltak hogy keressem fel a suli titkárt...
a Miskolci Egyetemre járok, de gondolom mindenhol szinte ugyanúgy működik. Valaki eltudná mondani? Most vagyok első éves, és szeretnék átmenni levelezősre....a szak az maradna ugyanaz, csak nem szeretnék nappali tagozatos lenni. Mit kell ehhez tennem? A neptunon kell leadnom vagy hogyan működik? légyszi segítsetek, nem vagyok felvilágosítva ilyen ügyekben
Én is a Miskolcira járok, csak engem az érdekelne, hogyan lehetne levelezősről nappalira átmenni.:D
Eddig azt a 2 variációt hallottam, hogy minden félév végén (bemész a dékáni hivatalba, ott adnak egy nyomtatványt, azt kitöltöd és elküldöd postán a dékán úrnak, ő pedig engedélyezheti.)
Viszont a másik dolog amit hallottam, hogy ahhoz, h ezt megtedd mindenképpen kell 2 lezárt félév. Úgyhogy tanácstalan vagyok én is. Remélem azért valamennyire hasznos választ adtam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!