Ha nem sikerül egy tárgyam, akkor az eredetileg 2 éves képzést 3 év alatt tudom csak elvégezni? :S
A Szegedi Tudományegyetemre járok felsőfokú szakképzésre és az a problémám, hogy tanulok számvitelt, amiből most 4 nap alatt kellene megtanulni egy 400 oldalas könyvet + a füzetet, meg a mérleget, mert a tanár 2 és fél héttel előrehozta a dogát, mert neki ilyen kedve van.... 60%-tól kettes, ami így alapból esélytelen. :S Tanultam előtte már számvitelt két évig, akkor értettem, ment is, de most.... Képtelen vagyok a fejembe verni ennyi elméletet, főleg, hogy nekem sok idő kell a tanuláshoz, mert sajnos szó szerint magolok, olvasgatásból, leírásból még majdnemhogy az sem marad meg hogy miről olvastam/írtam. :S
Ha nem sikerül a tárgy, akkor ugye nem vehetem fel a számvitel II.-t jövő félévben. De ezzel együtt akkor már a 2. évi féléves számvitel kurzusokat sem. És én eddig úgy gondoltam, hogy ha nem sikerül ez az első félévem, akkor az jövő évben az új gólyákkal tudom majd felvenni és pótolni, aztán így a többit, amivel így kijön az, hogy 3 évig tartana a szakképzés.
Nincs vmi javítási lehetőség, hogyha nem sikerül min. 2esre az átlagom? Mivel csak 2 zh-t írunk így elég esélytelen a dolog, ha már az egyik abból egyes, mivel 60% azért durva határ :S
Nem akarok egy szakmát ennyi ideig tanulni, sajnos elég szegények vagyunk és dolgoznom kell mihamarabb és suli mellett esélytelen a munka. :(
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!