Az baj, ha a töri szóbeli érettségin a tételt rappelve adom elő?
Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 10:45
2/10 anonim válasza:
A a célod az, hogy kirúgjanak, akkor nem.
3/10 anonim válasza:
allitolag plusz pont jar az erett eloadasert
4/10 anonim válasza:
Nem, legfeljebb 0 pont lesz a szóbelid
5/10 A kérdező kommentje:
De ha tartalmilag minden pacek akkor kaphatok vmi pontlevonást a stílus miatt?
2023. máj. 7. 10:40
6/10 anonim válasza:
nezd, 5% az esely arra, hogy ezt a teteld huzod
masreszt ez egy erettsegi, eretten illik viselkedni, nem a zenei tudasod kell prezentalni egy tortenelem szobeli erettsegin
az erettsegi vizsgan is vannak etikai szabalyok, ha esetleg nem vagy tisztaban azzal milyen kornyezetben hogyan illik viselkedni, akkor javaslom szanj egy-ket orat etikai ismertekre
ha nem a vizsgahoz meltoan viselkedsz termeszetesen fogjak ertekelni negativan
sok sikert
8/10 anonim válasza:
Én ott kérdezném meg. Nem vagyok tanár, de nekem tetszene! 😍 A nevetés a feszültséget is oldja.
9/10 anonim válasza:
Mondd meg, hogy ez volt a tanulási módszered.
Ezt szerintem megérti.
Kuriózum leszel.
10/10 anonim válasza:
Zenei karrierhez nem kell érettségi. Ha celeb akarsz lenni, a 8 általános is sok lehet. Irigyellek, mert nekem muszáj volt ezt végigszívnom, mert a szociális képességem és a megjelenésem pocsék. A tanulás volt az egyetlen út ahhoz, hogy ne legyek hajléktalan. Ki is mentem f0sni töri szóbeli előtt, az őr pedig a wc ajtó elé állt, s percenként zörgött, hogy siessek. 100x kívántam, hogy legyen vastagbél rákos az összes gyermeke az ilyennek, és járjanak külső sz@rgyűjtő zacskóval az oldalukon társaságba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!