Van más is rajtam kívül, aki megutálta a jogot, mire elvégezte a jogi egyetemet? Most mivel foglalkoztok?
Én végzős vagyok,és jelentem megutáltam.
Az 5 év alatt elég rendesen látni,hogy itt is csak az megy,ki kinek a kije,a diploma pedig nem ad stabil tudást,sem gyakorlatot.
Amit elvárnak vizsgákon,az kb irreális,legalábbis tényállásokat kb szóról szóra kell tudni,de gyakorlati részben teljes tapasztalatlanság.
Mindenki nagyjából az első munkahelyen szembesül vele mennyire más is alkalmazni a gyakorlatban azt,amit bemagoltatnak veled,holott azt elfelejted egy hét alatt.
Másik sajnos egyetemeken is megy a kivételezés azért,kapcsolatok nélkül esélytelen egy szakma ez..nem utolsó sorban alacsonyak a fizetések,legalábbis nem áll arányban azzal,amit az 5 év alatt egy joghallgatónak ki kell bírnia..5 évig tartó folyamatos magolás,olyan hogy belebolondulsz a hatalmas anyagmennyiségbe,az nem egy jó kiinduló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!