Hogyan érdemes ilyenkor újra megkeresni a témavezetőt?
Másfél hete küldtem át egy anyagot, amire pár napot írt, hogy átnézi. A hét közepén írtam neki ezzel kapcsolatban viszont választ azóta sem kaptam.
Azon vagyok most, hogy hétfőn amennyiben nem ír muszáj egy emlékeztetőt írni csak már az első levél is kellemetlen volt.
Közben persze most az agyalok, hogy elfoglalt-e vagy én küldtem valami nagyon rosszat. Szóval idegőrlő egy helyzet ez.
Remélem ez a gond. Bár én olyan vagyok mindig a legrosszabbra gondolok.
Mondjuk még nem vagyok határidős, de azért ha sok idő megy el úgy eléggé húzós lehet a dolog.
Én holnap írok neki egy érdeklődő levelet hátha legalább annyit ír, hogy csak elfoglalt.
Én is mindig a legrosszabbra gondolok.
Csoporttársamnak egy hónapig nem írt vissza a témavezetője az érdeklő üzeneteire. Majd annyi választ kapott végül , hogy eddig máséval volt elfoglalva.
Ha eddig rendesen válaszolt , akkor szerintem most is fog, ha az ideje engedi.
Remélem én is. Főleg, hogy még csak az első anyag ment át amit az észrevételei után kellene alakítanom tovább.
Mondjuk, ha bűn rosszat küldtem volna neki azt is biztos megírta volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!