Ideiglenes felvételi jegyzék egy közepes gimnázium esetében mennyit ugrik?
Figyelt kérdés
azaz hányan szoktak lenni akik máshova mentek,tehát nem első helyen jelölték meg az iskolát?2023. ápr. 19. 21:12
1/7 anonim válasza:
0 és 300 között ugrik. Ne haragudj de konkrétumok nélkül nem lehet normális választ adni.
2/7 anonim válasza:
Konkrét sulit nem írnál? Általában mindenhol van egy kb. szám, de ahogy az első is írta ez eléggé változó. Ha megírnád hol, akkor lehet lenne pár oda járó, aki tudja, hogy kb. hanyadik helyig szoktak valósan bekerülni, de olyat is láttam már, hogy a suli kiírta, hogy korábbi években melyik sorszámnál volt a valós határ, abból már lehetett sejteni az esélyeket.
3/7 anonim válasza:
KIFIR adatoknál össze tudod hasonlítani a meghirdetett helyek számát és az utolsó bejutott rangsorszámát az elmúlt években.
https://www.youtube.com/watch?v=mnp9my8dylY
OH beiskolázási adatok: [link]
Sulinavigátor: [link]
4/7 A kérdező kommentje:
A Veresegyházi Katolikus Gimnáziumról van szó,németes osztályba jelentkeztem ahova 8 embert vesznek fel,és 21. vagyok
2023. ápr. 20. 19:29
5/7 anonim válasza:
Tavaly a 32. volt az utolsó akit felvettek már ha ez az emelt németes... képzés. Ne parázz!
Legközelebb ha kiírsz egy kérdést akkor konkrétumokat is írj ki! A 3-as válaszoló által belinkelt oldalon néztem meg a statisztikát.
6/7 A kérdező kommentje:
Már nem fontos,de mindenkinek köszönöm a válaszokat! Felvettek!!
2023. ápr. 23. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!