A te gimidben beleszólnak a haj/ruhaviseletbe?
Figyelt kérdés
Van e vmi amit kifejetten tiltanak ?
Állami vagy egyházi gimibe jársz?
2010. okt. 8. 19:54
1/8 anonim válasza:
Nem, mert normálisan öltözök, nem vagyok divatmajom, de amúgy sem mernének...
2/8 anonim válasza:
Nálunk a hajfestésért levontak egy jegyet magatartásból, meg azért is, ha valaki olyan ruhában volt, amiből kilátszott a dereka. Egyébként nem szóltak bele semmibe. Egyházi iskola amúgy.
3/8 anonim válasza:
Elég komolyan veszik az ilyen dolgokat, mert vendéglátós iskola, tehát fiúknak nem lehet fülbevaló, csak természetes színű hajszín engedélyezett (kék és egyéb színek nem), átlátszó körömlakk, stb.
4/8 anonim válasza:
Mikor én voltam (nem olyan rég ám, pár éve) gimis, a kémia tanárunk konkrétan kizavart egy srácot az óráról, mert tizenöt centis tincsekbe fonott csoda találtatott a fején (tényleg ocsmányul nézett ki :D). Az egyik srácnak megtiltották a hétköznapi_csalódások póló hordását. Ezek derengenek, állami gimi. Nem volt nagyon szigorú, csak a tényleg durván szélsőségeket vagy sértőeket szűrték.
5/8 anonim válasza:
Elvben szinte minden tiltott volt, gyakorlatilag a lányok hordhattak ékszereket, festhették a hajukat, sminkelhettek, de csak addig, amíg nem vált feltűnővé. Egyszer egy lány pántos ruhában ment iskolába, erre a pántos ruhát is betiltották a tanárok. Szebbek is voltak az osztálytársaim akkor, mint most, kikenve-kifenve.
Egyházi gimnázium.
6/8 anonim válasza:
Én egy viszonylag erős budapesti gimibe járok és semmibe se szólnak bele. Nagyon sok raszta van, gót is, igaz kék hajú nincsen de van mondjuk hidrogén szőke és ha ezeknek nem szólnak nem hiszem hogy lenne olyan akinek beleszólnának az öltözködésébe. Állami gimi
7/8 anonim válasza:
itt a szemfestést meg a körömfestést nem engedik.
8/8 anonim válasza:
állami gimibe járok.
semmi sincsen megtiltva, van egy csaj akinek rikító rózsaszín haja van és tele van aggatva piercingekkel, egy másiknak meg raszta szőke haja van. nekem is van piercingem meg a körmömet is festem de soha sem szóltak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!