Mi a véleményetek a budapesti Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Pestre költözünk, és eddig is nyolcévfolyamos tagozatra jártam suliba, ezért ott folytatom, ahol abbahagytam.
A kérdéseim:
Milyenek a diákok? Sok a balhé vagy a "fura" gyerek?
Milyenek a tanárok?
Nagyon hajt az iskola, vagy inkább az a fő hogy "élmény" legyen a tanulás?
2023. ápr. 11. 16:28
1/5 anonim válasza:
Én oda jártam, nagyon szerettem. A diákok elég normálisak voltak, mindenki viszonylag jól tanult, utána felvették oda egyetemre, ahova szeretett volna menni. Nem volt jellemző a balhé, nálunk senki se dohányzott, drogozott, ilyesmi. Az hogy milyen a közösség, az főleg osztályfüggő. Jó suli, a tanárok többsége normális volt, viszont nem mondanám versenyistállónak.
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
te mikor végeztél?
2023. ápr. 12. 10:48
4/5 anonim válasza:
Jelenlegi balassis vagyok, csak ajánlani tudom a sulit. Normális diákok, jó tanárok, jó környezet. Rengeteg versenyeredmény, tehetséggondozás is folyik a suliban.
5/5 A kérdező kommentje:
de szuper! köszönöm a választ!
2023. júl. 14. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!