Mit kellene tanulnom, hogy jól kereső állásom legyen, ha...?
Van már egy germanisztika alapszakos diplomám és egy kommunikátori foszk képesítésem. Az a baj, hogy se a matek se semmilyen fizika, kémia nem erősségem. Szeretnék tanulni, mert az ügyfélszolgálati fizetésemből napi 8-10 óra munka mellett nem élek meg. ( Sőt tönkre megyek mindehogy, bármennyire is hajtok )
32 éves nő vagyok
Én online jártam német magántanárhoz. Annyira tele van a naptára, hogy alig találtunk időpontot, és óránként 5000 forintot kért (számlát adott). Hatalmas igény van némettanárra, mert a német nyelv nagyon fontos, és az iskolai oktatás meg nem elégséges.
Online tanítani meg teljesen tökéletes, csak egy ipad kell hozzá amin meg lehet osztani a képernyőt.
Kell egy kis honlapot csinálni, és majd hozzák a tanítványok a barátaikat, ismerőseiket.
"Online tanítani ... csak egy ipad kell hozzá"
Nem kell hozzá ipad, bármilyen internetképes eszköz jó.
Nézz utána, hogyan kell jól nyelvet tanítani.
A sikeres nyelvtanárok keresettek.
Ha kommunikátori képesítésed van, akkor nyilván jó beszédcentrikus órákat tudsz majd tartani. Járj utána hatékony módszereknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!