Lipe.wisu.ikre kérdése:
Melyik és miért? Gábor Dénes Egyetem? Eötvös Loránd Tudományegyetem?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 18:46
1/9 anonim válasza:
AZ ELTE híre jó, a Gábor Dénesé nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Érdekes én épp pont fordítva hallottam
2023. ápr. 8. 09:06
3/9 anonim válasza:
Ez valami troll rovat?
Az ELTE eleve Magyarország 2. legerősebb egyeteme (a SOTE után), a elte proginfó meg az ország 1. számú informatikai szakja.
A Gábor Dénes pedig egy kutyaütő főiskola, még csak nem is rendes egyetem. Nemhogy nem egy ligában játszik a kettő, de mintha egy Lamborghinit hasonlítanál egy Fiat 500-hoz.
4/9 A kérdező kommentje:
Idén szeptembertől egyetem
2023. ápr. 9. 06:30
5/9 A kérdező kommentje:
Az ELTE meg csak a nevéből él. Saját magát jónak tartja, de a munkaerőpiacon lenézik azt aki onnan jött...
2023. ápr. 9. 06:31
6/9 A kérdező kommentje:
A hasonlat amúgy jó, próbálj meg egy Lamborghinivel közlekedni a belvárosban esetleg parkolni. Villogni jó. De munkára nem az a jó.
2023. ápr. 9. 06:33
7/9 anonim válasza:
Ugyan màr, akármit is gondolsz, egy neve sincs egyetemhez képest persze hogy az ELTE jobb: Gábor Dénest kb bárki elvégezheti az eltén legalább válogatott oktatók vannak, ösztöndíjak stb
Soroljuk még? De szerintem ha már a kérdés felmerült, neked a nem piac képes gábor dénes való:D
8/9 A kérdező kommentje:
Nagykepusegben hasonlóan vezető az ELTE mint te magad?
2023. ápr. 10. 12:16
9/9 anonim válasza:
Többet ér a papírnál az, hogy te magad mennyit energiát fektetsz a tanulásba. Nyilván, jobban cseng az ELTE neve, de azért a GDF-es diplomával is lehet sikereket elérni, csak rajtad múlik. Én nem szenvedek hiányt a GDF-es diplomámmal, s az egyetemi éveim se teltek ideggörcsös állapotban. El kell dönteni, mi ér többet, nem biztos, hogy annyival többet hozzád tesz egy Eltés diploma, mint amennyit elvesz az egészségedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!