Passzív félév alatt ki lehet íratkozni az egyetemről?
Figyelt kérdés
Egy aktív félévem volt, most a másodikat passziváltattam.
Illetve pár éve jártam már egy félévet erre szakra, majd kiiratkoztam akkor mert dolgozni kellett mennem. Most újra elkezdtem, de közben azóta változott a világ és nem lesz ennek a szaknak jövője. (pedagógus vonal)
Gondoltam jövőre elkezdek egy komolyabbat.
Ebben az esetben kell fizetnem valamit?
Köszönöm!
2023. ápr. 7. 07:39
1/4 anonim válasza:
Ki tudsz iratkozni bármikor. Nem kell fizetni, mert csak 1 félévet jártál, de egyel kevesebb állami féléved van, ezt az új szakon bele kell kombinálni.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen!
Csak mellékesként kérdezem, hogy ha valaki csak 1 félévet járt valahova, akkor ha következő évben újra elkezd egy szakot, akkor nem számlálódik újra a támogatott ideje? Mintha nem fogyott volna?
2023. ápr. 7. 11:12
3/4 anonim válasza:
A két állami félév elment, tehát már csak 10 van hátra. Viszont a visszafizetés szempontjából újrakezdődött.
4/4 A kérdező kommentje:
Na, így már világos! Korrekt szerintem.
Köszönöm mindenkinek!
2023. ápr. 7. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!