Vidékről járhat városi iskolába, ha nem oda tartozik?

Semmilyen kenopenz nem kell, altalanos iskolat 1x valtottam, kozepiskolat pedig 4x.
Semmi nem kell hozza, csak egy bizonyitvany, beszelni az igazgatoval, o kiallit egy befogado nyilatkozatot, ha mar elkezdett valahova jarni, azt atviszed a regi iskolaba es kesz.

#6: milyen átlagot?
Sok iskola a létszámért küzd, a fejkvótáért, és egy átlagos iskola szinte bárkit átvesz, ha nincs súlyos magatartás problémája.
Nem tudom, milyen iskolában dolgoztál, talán valami elitképző, hogy abból indulsz ki.

Barkit atvesznek barmelyik iskolaba, ha megvan hozza a kepessege, nem kell hozza semmi ne okoskodj mar.
12.-ben valtottam iskolat utoljara, gepesznek tanultam szakgimiben majd atmentem egy nemet tanitasi nyelvu gimnaziumba ugy, hogy soha nem tanultam nemetet, soha nem volt se kemiam, fizikam, biologiam, semmim.
3 honap alatt a 0-rol felhoztam magam egy olyan szintre hogy a vizsgak meglegyenek hogy atvegyenek.
Semmilyen atlagot nem kernek, csak akkor ha kozepiskolaban vagy, es egy nivosabb suliba mennel.
Es barmelyik iskolabol el lehet menni barhova tovabbtanulni, nincs olyan iskola, ahonnan egyenes ut vezet a gyartosorba.
A top iskolakban is vannak eletkeptelenek, akik csak gyarban fognak kikotni, de ismerek olyan szakmunkast aki fogorvos lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!