Lány az ELTE-fizikán?
Figyelt kérdés
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ismer valaki olyan lányt aki ELTE-fizika szakra jár?
Meg hogy ott általában szoktak lenni lányok? és sokan?
Csak azért kérdezem, mert ha minden jól megy, akkor jövőre én is oda szeretnék menni, de nem ismerek rajtam kívül olyan lányt akit érdekelne ez a terület, és hasonló szakra akarna menni. És végül is csak érdekelne mennyire leszek egyedül ott.
2010. okt. 7. 20:19
11/12 anonim válasza:
hogyne lennének ott !!! ismerek párat, bár tényleg elég fiús szakma, de miért??? egy lány nem lehet jó fizikából? nem érdekelheti ??
12/12 A kérdező kommentje:
Hát én úgy tapasztaltam, hogy a lányokat nem igen érdekli a fizika. Ahova járok emelt csoportba 20 emberből egyedül én vagyok lány.
De valószínűleg ez véletlen, mert mint már mondtam, nyílt napon is sokan voltak, bár még mindig nem annyian, mint fiúk.
2011. febr. 27. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!