Egyszerre lehet 2 esti iskolába járni?
Figyelt kérdés
Érettségi után szeretnék elvégezni 2 szakmát. Elvileg 25 éves kor alatt az első 2 szakma ingyenes. Lehet egyszerre járni 2 iskolába?2023. márc. 25. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Igen lehet
Nem lehet
4 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Fontos, hogy esti iskolára gondolok.
2023. márc. 25. 12:45
2/7 anonim válasza:
Nem lehet. Az ingyenesseg egy nappali rendszeru es egy esti kepzesre ervenyes.
De termeszetesen ha az egyik estiert fizetsz es az orak nem utkoznek, akkor megcsinalhatod egyszerre oket.
3/7 anonim válasza:
Ha fizetős, akkor természetesen igen, ha nem ütköznek az órák.
4/7 A kérdező kommentje:
És ha elvégzek egy ingyenes esti képzést. Utána már csak fizetőset tudok? Nem lehet 2 ingyenes esti képzést elvégezni egymás után?
Illetve én valakitől azt hallottam, hogy csak a 2 éves esti képzés ingyenes. Viszont én több iskolában is láttam 1 éves ingyenes államilag támogatott képzést 25 éves kor alatt estin.
Most akkor hogy van ez? :DD
2023. márc. 25. 15:04
5/7 anonim válasza:
Nem lehet. Egy ingyenes nappali es egy ingyenes esti van.
Mit nem ertesz ezen? Igen, ezek a kepzesek 2-3 evesek, amiota atalakult az okj rendszer.
7/7 anonim válasza:
Na, szuper, akkor leteznek meg ilyen rovidebb kepzesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!