Matek érettségin ha a második részbe valaki nem ír semmit, az nem gond?
Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 22:28
1/3 anonim válasza:
Nem. De kár lenne eleve elhatározni ezt. Semmi veszítenivalód sincs, ha próbálkozol valamiféle válaszokkal, részmegoldásokkal, levonás a legnagyobb butaságokért sem jár - max. nem kapsz pontot. Adj magadnak minél több esélyt a minél több elért pontszámra!
2/3 anonim válasza:
Így van, teljesen egyetértek az elsővel.
Mindent is írj le, ami esetleg pontot érhet. Nézd ki a függvénytáblából az oda tartozó képletet, rajzolj fel ábrát, írd ki a feladat szövegéből az adatokat, ha kell váltsd át a mértékegységet és még az is lehet, hogy közben beugrik a megoldás.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is kár elhatározni előre, hogy te oda nem fogsz semmit sem írni. Pl. én pár éve írtam az érettségit, és a 2. részben azt hiszem 1, max 2 feladatot tudtam viszonylag normálisan, jól megoldani, de a többit sem hagytam üresen. Volt, ahol fogalmam sem volt, hogy hogy kéne megcsinálni, de próbáltam józan paraszti ésszel valamire rájönni. A lényeg, hogy a végén 75%-os lett a matek érettségim, ami szerintem nem rossz ahhoz képest, hogy a 2. részben a legtöbb feladatnál alig tudtam, hogy mit kéne csinálnom. :D Szerintem ha van időd, akkor gondolkozz, próbálkozz. Írj valamit. Max. akkor hagyj üresen valamit, ha kifutottál az időből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!