Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Könyves vagy Ady gimi (Bp)?

Könyves vagy Ady gimi (Bp)?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánljátok közösség, tantestület, hangulat terén?elyik a toleránsabb, emberségesebb, elfogadóbb légkörű? Köszönöm, ha megosztjátok tapasztalataitokat.

2023. márc. 16. 23:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10., te oda jársz? Mióta?
jún. 14. 16:24
 12/15 anonim válasza:
Ja odajarok szóval tapasztaltam egyet s mást….
jún. 18. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
De csak egy éve vagy már több éve? És hogyhogy nem mész át inkább máshova, ha nem jó?
jún. 18. 20:40
 14/15 anonim válasza:
Több éve, kissé bonyolult: közepes jegyeim vannak így más suliba nem nagyon vesznek át és egy különlegesebb idegen nyelvet tanulok második nyelvnek ami kevés helyen van. De őszintén en minden tanáron azt tapasztaltam, hogy beskatulyázza az embereket. Nekem volt egy kissé mélyebb időszakom ami fel évig tartott és meg is buktam két tantárgyból. Azóta en vagyok a hülyegyerek a tanariban és folyamatosan helyeznek le a tanárok az osztaly előtt is mikor nem vagyok ott. Pedig érettségi tantárgyakból 4es 5os vagyok az átlagomat a fizika kémia ilyenek rontják le amit egyszerűen nem vagyok hajlandó megtanulni, mivel nem olyan pályát képzeltem el magamnak
júl. 17. 02:02
 15/15 anonim válasza:
Azt hozzáteszem, hogy félévkor buktam meg és év végére 3asra javítottam őket. Ha valaki a konyvesen gondolkozik írjon és írok pár konkrét rémtörténetet, hogy hogyan keserítették meg a gimis éveim mind a tanárok, mind a diákok
júl. 17. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!