Mikor vannak a mesterfelvételik a szeptemberben induló egyetemi mesterképzésekre?
Figyelt kérdés
Nyilván nem napra pontosan, se mikor lehet rájuk számítani? Tavasz közepén/végén, nyár elején stb.?2023. márc. 10. 21:23
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Egyetemfüggő, bármikor lehet. Február 15-ig jelentkezni kellett, de áprili-június közt bármikor lehetnek a szóbelik
4/8 anonim válasza:
Egyetemfüggő. Akár már áprilisban is kezdődhet, de július elejéig is tarthat. Felvi-n a konkrét egyetem konkrét szakánál le van írva.
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hol pontosan? A szakleírásnál nem találtam.
(Tudom, jelentkeztem már, csak még egyetemre járok és szeretnék tervezni, hogy mikor lehet számítani a felvételi vizsgára.)
2023. márc. 11. 17:55
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, közben megtaláltam. Mondjuk 2,5 hónapos az időkeret. Köszönöm azért a segítséget mindenkinek!
2023. márc. 11. 17:58
7/8 anonim válasza:
Akkor arra az e-mailesre fognak küldeni értesítést, amit megadtál a felvin. MATE-tol pl így kaptam a 2 hónapos intervallumon belüli konkrét időpontot.
8/8 anonim válasza:
Mivel szakot még mindig nem írtál, így nehéz bármi pontosat mondani, de az enyémek június környékén voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!