Mi a véleményetek a Budapest Brithis International School-ról? (BBIS)
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok, vagy csak hallomás bármi jöhet!2023. márc. 4. 07:14
1/5 anonim válasza:
Ha így írod szerintem könnyen bekerulsz
3/5 anonim válasza:
Volt szomszéd gyerekek oda jarnak... Van 4-5olyan gyerek az osztályban, aki szemtelen, tiszteletlen... Már első évben visszabeszelnek a tanarnak. A pénzzel együtt nem adtak nekik normális értékeket.
Ugyanúgy lehet itt is rossz osztalykozosseget kifogni...meg jót is persze.
4/5 anonim válasza:
A pénzes influenszerek egyetemenek szoktak emlegetni😅 szerintem jobban jársz egy bge vagy bármilyen egyetem gazdasági szakanak angol nyelven, de persze ha oda akarsz menni. És kivételek mindenhol vannak, de nincsenek valami jó hírek róla
5/5 anonim válasza:
Ha ennyire nyom nélkül múltak el eddigi angolóráid, akkor az én véleményem segít a legkevesebbet rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!