Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tegyek ha szerintem...

Mit tegyek ha szerintem rosszul sikerult a szobelim az egyik gimnaziumba?

Figyelt kérdés
Most ertem haza angol szobelirol. Viszont eleg gyengenek erzem. 3 tetelt kellett volna kerdezniuk, viszont csak 2 volt. Ez nem tudom, h csak azert tortent e, mert eleget beszeltem, vagy mert olyan sz@r volt, h mar tovabb nem birtak hallgatni. Foleg, h megkerdeztek h milyen nyelvet szeretnek az angol mellett. Es en olaszt mondtam, viszont mondta, h abban az iskolaban nincs olasz. (Halal cikinek ereztem, mert ossze kevertem egy masik iskola nyelveivel) viszont utanna mindtam h en a spanyolt is szivesen tanulnam, mert szeretek utazni, ezert minnel tobb nyelvet szeretnek elsajatitani. Szerintetek nagyon rossz lehetett?? Kb 6-7 percig voltam bent. Azert is stresszelek ezen, mert az elottem levo lany vagy 10percig volt bent. (Ma en voltam a masodik a szobelin) es amugy nem is sokat kerdeztek. Az jonak szamit? Teljesen kivagyok. Mondjuk nem ebbe a suliba szeretnek menni, mivel ez az egyik legerosebb a varosba. Viszont anyukam miatt beirtam. Osztalytarsam humannal ment ugyan ebbe a suliba, neki 4perc volt, viszont azt mondta neki, h udvozlik az xy iskolaban, es h ez egyetemi felelet volt, amit o mondott. Nyugtassatok meg, h nem voltam baromi gaz:((
2023. febr. 28. 15:29
 1/3 anonim válasza:
Nem voltál gáz nyugi, ne stresszeld túl, gondolj arra, hogy szerencse, hogy nem ez az álomsulid, ahova a legjobban szeretnél menni, így kevésbé rossz a helyzet, nem egy nagy hiba, hidd el cikibb/gázabb dolgokkal is találkoztak már a tanárok a szóbelik során:)Én két éve szobeliztem, én is összekevertem a sulit, azt sem tudtam melyik szakra jelentkeztem, halál ciki volt, nekem is inkább anyum erőltette azt a gimit, végül nem is oda mentem, holott még ezek ellenére is felvettek volna. Én amit megtanultam a felvételiből, hogy semmi értelme stresszelni, hiszen egy kevésbé erős gimnáziumban is ugyanúgy elsajátíthatod a tananyagot, mint egy erős suliba, egyetemre is bekerülhetsz( ha szeretnél), a közösség egy gyengébb iskolában is lehet szuper, (ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem itt dől el az életed),ettől függetlenül persze nem szabad félvállról venni. Sok sikert a továbbiakban is, szurkolok, hogy bekerülj oda ahova a legjobban szeretnél!
2023. febr. 28. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem elég gáz, hogy azt se tudod melyik iskolában vagy, de már úgyse tudsz rajta változtatni, úgyhogy fölösleges ezen kattognod. Ha pedig nem is azt jelölted első helyen, akkor valószínűleg soha többet nem találkozol azokkal a tanárokkal, vagy ha mégis oda jutsz be, akkor sem fognak rád emlékezni annyi felvételiző közül.
2023. febr. 28. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Már felesleges ezen pörögni, inkább tanulj az esetből. Olyan mindegy amúgy, hogy első helyen vesznek-e fel az iskolába, vagy az osztálylimit utolsó helyén. Ha jól értettem, az ismerősöd másik bizottságnál szóbelizett, így ebből élből nem is érdemes kiindulnod. Egyetemen is volt olyan vizsgám, ahol az előttem felelőt hívták demonstrátornak, engem meg nem, pedig én sem voltam rosszabb nála, hát most ilyeneken nem lehet agyalni és nem is érdemes. Felesleges ilyenen aggódni, hogy ő 10 percig volt bent, én 3 percig... Anno egy interjún előttem két ember külön-külön fél óráig volt bent, az egyiket felvették, a másikat nem, valaki meg 10 percet volt csak, és őt is felvették. Nem tudhatod, hogy miről volt szó, miért tolódott így ki, nem kell ezen rugózni.
2023. márc. 1. 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!