Elte nemzetközi tanulmányok szakmai gyakorlat?
A 3. Felétől lehet a tanterv szerint (úgy van írva, hogy "félév minimum:3." ).
Akkor ha a 2. Félév utáni nyáron végzem el, akkor azt mint 3. Félév elfogadjak? Akik nyáron végeznek kötelező szakmai gyakorlatot, mikorra számítódik ez?
A "félév minimum" nem inkább azt jelenti, hogy minimum hány félév elvégzése után lehet elkezdeni ahhoz, hogy beszámítsák?
Nem mindegy, hogy 16 évesen dolgozol-e valahol vagy 3 félévnyi egyetemmel a hátad mögött ugyanott, nyilván ezért van egy minimum előírva.
A szakmai gyakorlatot mint tárgyat legkorábban a 3. félévedben tudod felvenni Neptunban (ősszel tehát).
Hogy valójában lehet-e ennél korábban teljesíteni a gyakot és aztán elfogadtatni a, azt első körben a tantárgyfelelőstől kéne megkérdezned.
Nem erre szakra jártam szóval nem tudom itt mi a logika, de mikor én nyári gyakorlatokon voltam, azok még a tavaszi félévhez tartoztak. Hiszen a tanév augusztus végével záródik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!