Tegyek osztályozóvizsgát, hogyha látom, hogy tanár szándékosan nem akar jobb jegyet adni?
Nem szeret a matek tanárom, és minden erejével azon van, hogy rosszabb legyen az átlagon a tárgyból.
Pl: Amikor javítottam, nekem nem írta át a jegyet, hanem újként írta be, a többieknek átírta.
Pl: A másik osztályban engedi a javítást, nekünk már szándékosan nem, mert akkor nekem is engednie kellene.
Az ez évi év vége már beleszámít a továbbtanulásba. Gondolkozom rajta, hogy osztályozózzak. Mennyire nehéz egy matek 11. osztályos osztályozó?
Már 4-esre állok, de 5-ös kéne.
Voltam sulis versenyeken, stb. , ezért többször hiányoztam az órájáról. De nem sokat! Sokkal kevesebbet mint pl. akik betegség miatt hiányoznak heteket.
Másrészt, nekem az új pontszámítás van 24'-től, minden plusz pont jól jön. Valahogy más közismereti tárgyból nincs ilyen problémám.
De igen, erre a lehetőségre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!