Volt már, hogy otthagytátok az egyetemet, mert untátok?
Figyelt kérdés
Én igen. Rohadt unalmas volt, amikor már negyedjére is ugyanazt kellett hallgatnom. :-(2023. febr. 11. 19:09
1/9 anonim válasza:
En elmentem masszornek..Frissito relax masszazst csinalok a holgyeknek
24/F
2/9 anonim válasza:
Én is otthagytam. Unalmas volt, amikor már ötödjére is ugyanazt kellett hallgatnom. :'(
3/9 anonim válasza:
Az egyetem szerencsére nem kötelező. Hagyd ott, ha unod.
4/9 anonim válasza:
Miért nem mész akkor egy olyan szakra amit nem unnál? Én is tudom hogy egy gazdaságis szak alatt meghallnek az unalomban, emiatt nem is olyan iranyba mentem.
5/9 anonim válasza:
Én a nyelvvizsgát hagytam ott, mert rohadtul untam.
6/9 anonim válasza:
"már negyedjére is ugyanazt kellett hallgatnom"
Nem csak háromszor lehet bukni egy tárgyból?
Untam az egyetem nagy részét, a képzés lehet jó volt, de nem nekem való. Én mérnök volta/lettem, az egyetemi képzés meg inkább elméleti/tudományos életre készit fel, saját tanárait termeli ki. Nem hagytam ott, mert szükségem volt rá.
7/9 anonim válasza:
#6: Dékánival lehet negyedszerre felvenni egy tárgyat. Ha pedig ezt is kimerítette valaki, akkor lehet újrafelvételizni, és ötödjére is fel kell venni ugyanazt a mumust. Persze ha valaki unja, akkor miért jön vissza ugyanarra a szakra?
8/9 anonim válasza:
Igen. Semmit nem tanultunk. Nem sajnálom.
9/9 anonim válasza:
Alig volt olyan tantárgy ami tetszett volna, a többin meg unatkoztam. Szakot váltottam, most azóta minden tárgy izgi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!