Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Volt már, hogy otthagytátok...

Volt már, hogy otthagytátok az egyetemet, mert untátok?

Figyelt kérdés
Én igen. Rohadt unalmas volt, amikor már negyedjére is ugyanazt kellett hallgatnom. :-(
2023. febr. 11. 19:09
 1/9 anonim válasza:
11%

En elmentem masszornek..Frissito relax masszazst csinalok a holgyeknek

24/F

2023. febr. 11. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Én is otthagytam. Unalmas volt, amikor már ötödjére is ugyanazt kellett hallgatnom. :'(
2023. febr. 11. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Az egyetem szerencsére nem kötelező. Hagyd ott, ha unod.
2023. febr. 11. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem mész akkor egy olyan szakra amit nem unnál? Én is tudom hogy egy gazdaságis szak alatt meghallnek az unalomban, emiatt nem is olyan iranyba mentem.
2023. febr. 11. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Én a nyelvvizsgát hagytam ott, mert rohadtul untam.
2023. febr. 11. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

"már negyedjére is ugyanazt kellett hallgatnom"

Nem csak háromszor lehet bukni egy tárgyból?

Untam az egyetem nagy részét, a képzés lehet jó volt, de nem nekem való. Én mérnök volta/lettem, az egyetemi képzés meg inkább elméleti/tudományos életre készit fel, saját tanárait termeli ki. Nem hagytam ott, mert szükségem volt rá.

2023. febr. 11. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Dékánival lehet negyedszerre felvenni egy tárgyat. Ha pedig ezt is kimerítette valaki, akkor lehet újrafelvételizni, és ötödjére is fel kell venni ugyanazt a mumust. Persze ha valaki unja, akkor miért jön vissza ugyanarra a szakra?
2023. febr. 11. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen. Semmit nem tanultunk. Nem sajnálom.
2023. febr. 12. 09:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Alig volt olyan tantárgy ami tetszett volna, a többin meg unatkoztam. Szakot váltottam, most azóta minden tárgy izgi.
2023. febr. 12. 11:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!