Írathat ilyet a tanár?
Figyelt kérdés
Tavaly (mármint előző tanévben) más tanárunk volt, idén újat kaptunk. Félévkor íratott egy szinteflemérőt az előző évi anyagból (amit még az előző tanárral vettünk) miután már fél évig tanított. Semmi előjele nem volt, nem is utalt rá, hogy nézzük át és olyanokat kérdezett, amikről nem is hallottunk és a kérdést se értettük. Az volt az indoka, hogy ezt tudnunk kéne és egy hatodikas is meg tudná írni legalább a felét (10.-esek vagyunk). És elvileg beírja a jegyeket, de a legjobb tanulók se tudtak belőle semmit.2023. febr. 8. 09:36
11/13 A kérdező kommentje:
#9 értem, felméri a szintet, de adhat rá jegyet? Mert az lenne a logikus, hogy nem. Hiszen csak felméri a szintet. Vagy legalább szóljon előtte.
Egyébként előtte többször mutattam neki a tavalyi irodalom füzetemet, látta, hogy mit vettünk.
2023. febr. 9. 07:58
12/13 anonim válasza:
A kérdésed olyan, mintha azon reklamálnál, hogy folyaamatosan kell tudni írni elöre szólán nélkül, pedig a betüket 1 osztályben tanultátok, ezért most nem kérdezheti meg töled az abc betüit
13/13 anonim válasza:
A szintfelmérő mondjuk pont nem jegyre megy, hanem az a célja, hogy megnézze, ki mit tud vagy nem tud, hol tart az osztály. Amúgy bár én nem magyart tanítok, de emlékeim szerint az ókori irodalom végigkísérte a későbbi időszakok irodalmát, Az ember tragédiája is tele van olyan utalásokkal, hogy csak egy példát említsek, meg azért az Odüsszeiai eléggé az alapműveltség része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!