Lehet a felvin egyszerre mesterszakot és alapszakot is megjelölni?
Figyelt kérdés
Két helyre szeretném beadni a jelentkezésem 15-ig, az egyik egy MA, a másik egy BA. Megtehetem ezt? Csak mert ugye tök máshogy számolódnak a pontok a két képzésre.
Nem mertem még megnyitni a felvit... :D
2023. febr. 3. 12:53
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy megteheted. Annyi, hogy ilyenkor értelemszerűen meg kell adnod az alapdiplomád adatait is, és a középiskolai adatokat is.
3/7 anonim válasza:
Egy felvételi eljárásban nem fogják 2 helyre felvenni. Már, ha a kérdés erre irányult.
4/7 anonim válasza:
Megjelölhetsz egyszerre BA/BSc és MA/MSc szakokat is egy eljárásban, felvenni viszont csak egyre vesznek. Ha te egyszerre szeretnél mindkettőre járni, ezt csak csúsztatva teheted meg úgy, hogy most mondjuk BA/Bsc-re jelentkezel, és keresztféléven meg mesterre, mert olyankor csak mesterek indulnak többnyire.
5/7 anonim válasza:
Ja és mesterhez nyilván kell, hogy legyen már egyetemi végzettséged valamilyen BA/Bsc szakon, gondolom ez tiszta sor.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D Nem szeretnék két helyre járni egyszerre. Egyre szeretnék. Igazából az alapszakra szeretném, ha felvennének, de az kétséges, ezért második helyre szeretnék berakni egy mestert, hogy ha nem vesznek fel az alapszakra, mehessek a mesterre. :D
Most vagyok végzős amúgy az első alapszakomon.
2023. febr. 3. 13:08
7/7 anonim válasza:
Mi vegzős az egyetemen vagy 12 osztályos ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!