Milyen nyelven ajánljátok az emelt infó érettségit?
Szia! Én is mérnökinfora (BME) készülök. Én is emelt infóval megyek 5. tantárgynak!:DD
Igazából én Python-t használok, de egyébként tudom, hogy sokan Java vagy C#-t tanulnak. Az én sulimban a programozást mindenkinek magának kellett megtanulnia, mert a tanár úgy volt vele, (+ még mindig így gondolja) hogy ez nem az ő dolga. Én most kezdtem el 2-3 hete és eléggé jól megy. Szerintem a legkönnyebb és ilyen szűkös idő alatt nem igazán látnám értelmét másnak a megértésére. Nézz YouTube-n videókat. Nagyon sok magyar és angol nyelvű csatorna foglalkozik a témával. Remélem tudtam segíteni! Hajrá!
1# BME-n soha nem fogsz Pythonnal találkozni, ha arra készülnél, akkor C/C++, C# vagy Javát kéne tolnod.
A C# a második felébe jön elő, tehát azt lehet mégsem kéne. A Java meg 2. évben, de utána nagyon sok órán előjön (igaz c# is azért). Az első 1 év meg teljesen C/C++ világa.
Amúgy a kérdezőnek meg: Azt érdemes, amiből a legjobb tananyagot megtudod találni. Pl.: Ha Javából találsz egy jó érettségi felkészítő youtube videó sorozatot, de pythonból nem, akkor hiába technikailag egyszerűbb a pythonnal készülni rá, a Javával lenne könnyebb!
Szóval ez mindenkinek lehetőségeitől függ. Én annó Javával csináltam. Egyetemen jól jött, hogy Java irányt érdeklődöm és a munkapiacon is azt látom elég jó.
Hát 3 hónap alatt ha szorgalmas vagy meg tudod tanulni a javát. Írj privátban és tudok küldeni linkeket is, amikben emelt infós feladat megoldások vannak, vagy akár segíthetek is neked.
-Egy 97%-os emelt infós tanuló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!