Vajon felvennének anglisztikára kettes-hármas félévi és év végi jegyekkel?
sima, én is anno úgy kerültem be hogy angolon kívül mindenből 2-es 3-as voltam. tudsz ilyenkor duplázni, ami annyit tesz hogy csak az érettségi jegyekből számítják a pontokat. ha rágyúrsz az angol érettségire, szerintem nem lesz probléma. VISZONT! csak azért ne menj anglisztikára, mert úgy vagy vele, hogy az angol neked jól megy és a nyelvtudás mindenhol kell. 1. húzós ám az anglisztika én most éppen az irodalmi előadások miatt sz*pok rendesen, a nyelvészeti tárgyakat is csak azért tudtam letenni, mert online vizsgák voltak. 2. nem fogsz tudni elhelyezkedni. ma már mindenki tud angolul. hacsak nem célirányosan angol nyelvészetben/irodalomban/történelemben akarod elmélyíteni a tudásodat(azaz kutatás) akkor ne menj anglisztikára, meg fogod bánni. esküszöm még egy okj is sokkal jobb ilyenkor
-egy elte anglisztikás felsőbbéves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!