Ezt a fogyatékos kopasz románt tényleg majmolni kell?
2023. jan. 12. 06:31
4/10 anonim válasza:
Valljuk be, azért valami halvány igazság van ebben, amit mond.
2023. jan. 12. 06:35
5/10 anonim válasza:
Ha oda mészkő bármihez az utcán, lesz valami halvány igazság a mondandójában. Ez nem szint.
2023. jan. 12. 07:09
6/10 anonim válasza:
Ha pénzügy mesterben gondolkozol, vélhetően az alapszakod is hasonló. Az ELTE GTK teljesen jó a mesterhez, válaszd nyugodtan.
2023. jan. 12. 07:23
7/10 anonim válasza:
Nem te választod a szakot, a szak választ téged. 👴
2023. jan. 12. 12:17
8/10 anonim válasza:
Szerintem teljes mértékben leszarja a munkáltatók többsége a mesterszakot, de magához a pozíciókhoz sem kell semmilyen komolyabb tudás.
Végezd el a szakot 25 alatt, gyakornokoskodd szét magad szarér' hugyér', hogy munkatapasztalattal gyere ki az iskolából, és legyen nyelvtudásod (ne középszinten elmakogós). Ennyi. Mehetsz cost controllernek meg junior auditnak a váci útra excelezni. Ja, és legyél bólogató jános.
Az ilyen niche helyekre meg *urvanehéz bekerülni, ahol te bonyolult értékelő modelleket alkalmazol és kihasználod a pénzügy mesterképzésed. Mert jelentkeznek 100-an egy helyre, és felvesznek jobb esetben 3-4 embert.
2023. jan. 29. 00:22
9/10 anonim válasza:
"Minden 2. ember közgazdász"
Azért azt erősen kétlem, hogy minden második ember pénzügy mesterszakkal rohangálna. Menj vissza Andrew Tate-et nézni, hátha ihletet kapsz az embercsempészet businesshez.
2023. jan. 29. 23:57
10/10 anonim válasza:
Gondolom már van pár éves tapasztalatod szintén közgazdász területen. Kétlem hogy nagyon sokat számítana a munkáltatóknak hogy megcsinálod-e. Én közgazdász vagyok és interjúztatni is szoktam, ha megvan a diploma onnantól kezdve csak a tudást,tapasztalatot, idegen nyelv ismeretet nézzük, engem és a HR-t se érdekel milyen Msc-t végzett. Persze pár helyen feltétel az Msc, de ez kb. az állások 0,01%-a.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!