Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SZTE-n tanulok, de a tavalyi...

SZTE-n tanulok, de a tavalyi félévet nagyon lazára vettem és átraktak fizetősre. Hallottam olyat, hogy újra tudnék felvételizni, és a tárgyaimat, amik meglettek, azokat elfogadtatni. Megtudom ezt tenni aktív jogviszony mellett?

Figyelt kérdés
Sajnos 350 ezer egy félév, dolgozom a suli mellett, de így semmi pénzem sem marad. Sajnos az elöző félévet nagyon lazára vettem. Hallotam, hogy van ez a kiskapu, és igazából így ujra államison lennék, viszont a tárgyaimat eltudnám fogadtatni, és ugyanott folytathatnám. Valaki csinált már ilyet? Sok papírmunkával jár?

2023. jan. 11. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Új felvételi procedúrát kell végigcsinálni ebben a jelentkezési időszakban. Ha felvesznek elfogadtatod a tárgyaidat. Azt kell tudni, hogy a képzési idő + 2 félévet lehetsz ezen a szakon támogatott. Tehát amit erre a szakra fordítottál támogatotton, az az időszak is beleszámít.
2023. jan. 11. 18:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Arra valóban figyelj, hogy a félévek összeadódnak, akárhányszor felvételizel újra. Ha vam felvételi vizsga area pedig extrán készülj és ha lehet zsírozd le előre a tanszékkel, hogy miért van az újrafelvételi, mert az SZTE- nem kedvesek sem a TO-s nénik, sem az újrafelvinél a tanárok, nagyon nem.
2023. jan. 12. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!