A Corvinust tényleg könnyű elvégezni a többi gazdasági egyetemhez képest?
4. “ a Corvinusra nagyságrendekkel jobb képességű diákok járnak, mint a Bge, Bme-re”
Nem kellene meetingek alatt gyakorit olvasnom, főleg ha a kamera is be van kapcsolva, mert ezen hatalmasat nyerítettem. Már hogy járnának nagyságrendekkel jobb képességűek a Corvinusra, mint a BME-re, BGE-re? Őszintén, annyi ostoba embert mint a Corvinusos végzettek között, sehol nem láttam…
"Melyik szakot? A GPME és AK szakok kb. mérnöki nehézségűek, a gazdasági szakok inkább egy könnyű tanfolyamra emlékeztetnek."
Gazdasági szak a közbeszédben =gazdmen, PSZ, nemzetközi gazd, ilyenek.
"Ahogy hallom, a Corvinuson szinte mindenkinek 4-5-ös átlaga van, máshol meg az a jellemző, hogy az évfolyam nagyrésze nem végzi el csúszás nélkül"
BME re járok, szaktársam mondta, hogy a BCE-s ismerősei nem nagyon tanulnak. BME nél szerintem tuti könnyebb ott egy gazdasági szak, de így a többihez képest nem tudom.
BGE-n diplomázott ismerősöm szerint ők a matekot nehezebben veszik, de nem tudom, ez mennyire igaz. Nem tipikus "farokméregetésnek" tűnt, hanem őszintének, de nem tudom.
De szerintem jobban jársz a BCE vel, mint ha BME gazdaságis lennél, de ettől tutira nehezebb a BME. Bár sokak szerint a BME közösségi élete jobb, tehát ilyen téren ott jobban jársz elvileg, gyakorlatilag én BME hallgatóként nem bírom a többi szaktársamat, de elvileg jó a közösségi élet de nagyon is. De alapvetően jobb szerintem a BCE, csak könnyebb, de ezt a könnyebbséget ezt nem "szerintem" típusúan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!