Hogy tartsam frissen a munkában szerzett tudásomat, ha visszamennék befejezni az egyetemet?
Figyelt kérdés
1 éve félbehagytam az egyetemet, vagyis pontosabban a mesterképzést egy elvégzett év után. Még hátra van 1 félév tárgyakkal, meg egy félév diplomamunka, de amellett már lehet dolgozni. Most viszont visszaszeretnék menni befejezni, mert nagyon idegesít, hogy félbehagytam. Anno az utolsó lezárt félévemet 20 óra munka mellett fejeztem de, és az elején ment is, de utána elég sok olyan dolog jött be az életembe, ami ellehetetlenítette a tanulást. Ezért 1 félévig nem szeretnék dolgozni, csak a tanulásra koncentrálni, hogy minél hamarabb letudjam az egyetemet. Viszont attól félek, hogy ha ennyi ideig kiesek az iparból, akkor elvesztem a naprakész tudásom, meg a rutinomat. Szerintetek hogy csináljam, hogy ez ne történjen meg?2023. jan. 7. 15:29
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy programozó vagyok.
2023. jan. 7. 15:30
2/3 anonim válasza:
Dehogy veszted, a tanulásra koncentrálj
3/3 anonim válasza:
Hát ha ennyi van belőle vissza elhiszem, hogy zavar a felbehagyás. Ezt kar lenne nem befejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!