Idén érettségizek, szerettem volna a szegedi fogorvosira menni, de annyi rosszat hallottam róla, hogy kicsit elbizonytalanodtam. Leginkább a bunkó oktatók és a csúsztatás kérdése aggaszt. Tényleg ennyire szivatják a hallgatóságot? Érdemesebb lenne-e mondjuk Pestre jelentkezni?
Őszintén mondom, ha nem szeretnél idegbeteg lenni életed hátralévő részében, ne gyere ide. Épp ésszel a szegedi FOK-ot nem lehet kibírni.
Első évet lehet egyedül normálisnak nevezni, akkor még én is jártam ki néha szórakozni, kikapcsolódni, de másodévtől, miután az anyagtannal kezdve elkezdődnek a szaktantárgyak, egy nyugodt perce nem lesz az embernek.
2024. jan. 21. 02:48
12/15 anonim válasza:
Én őszintén sajnálom azokat, akik Szegedre adják be a jelentkezésüket! Valószínűleg nincsen ott ismerősük, aki elmagyarázná nekik, hogy oda nagyon nem kéne...Nem normális ami ott megy. Nem véletlen, hogy a színvonal zuhanórepülésben, szabadesésben van. Debrecen, Pécs is elhúzott mellettük. Nagyon simán.
Az ÁOK még úgy ahogy elvegetál, tartja magát, de a FOK az valami katasztrófa. Arra nincsenek szavak...
2024. ápr. 8. 15:40
13/15 anonim válasza:
Valaki, aki az szte-fok-ra jar, írjon mar privit, kik sz.patnak most?! Csak erdekel, én 5 éve végeztem, nekem egy pokol volt az egyetem, mert kipeceztek, de azért akkor meg csak az evfolyam 20-25 százalékara szálltak ra. Igaz, mi 42-en kezdtük az evfolyamot, azt olvastam, hogy azota mar 80 embert is felvesznek...
2024. júl. 2. 22:48
14/15 anonim válasza:
Ja, és igen, azóta is bánom, hogy nem mentem át általános orvosira, a párom ott végzett és láttam/láttuk a különbséget...fele annyit se tanult, mint én és simán meglett minden vizsgája 4-es 5-össel. Én meg csúsztam is nem egyszer. Volt, hogy olyan gyakorlat miatt, ami aláírásért ment....de állítólag nem teljesítettem a követelményeket. No comment...
2024. júl. 2. 22:51
15/15 anonim válasza:
Én ugyan ez mint az előttem levő…csak annyi különbséggel, hogy én átmentem a Debreceni egyetemre…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!