Villányi:Kémia, kétszintű érettségi vagy Mozaik 11-12 Kémia tankönyv a jobb?
11.-es vagyok, 24-ben szeretnék emelt szinten érettségizni kémiából. A megnevezett két könyv közül melyik lenne alkalmasabb, jobb? Mindnkettő megvan, de még nem tudom, hogy melyikből tanuljak. A faktos tanárom csak a Villányit javasolja, de néha attól tartok, hogy néhol túl kevés adat van benne egyes részeknél. Jól érzem, vagy ponthogy a felesleges, szükségtelen dolgokat hagyta ki belőle, amit a Mozaikos megemlít? Tudnátok segíteni, hogy melyik legyen a fő irányadó?
Egy másik fórumon egy olyan választ kaptam, hogy az elvárás iskoláktól függően változhat, valahol a ez, valahol az. Ezzel még kitörölhetem, mert az emelt meg nem az iskolán múlik majd, nem lesz más a feladatlap.
Kérlek, hogy szavazzatok és írjatok véleményt, eredményt.
- Villányi Attila: Kémia I-III. + Ötösöm lesz kémiából.
- Dr. Veszprémi Tamás: Általános kémia
+ Régebbi emelt szintű érettségik megoldása.
- Balázs Lórántné: Hogyan oldjunk meg kémiai feladatokat?
A számolásokat a villányi feladatgyüjteményből tanultam. A mozaik tankönyvekből az elméletet tanultam.
Az ötösöm leszt csak ritkán vettem elő.
#3-as vagyok
hiába lepontoztatok, de ez bőven elég
86 százalékra volt elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!