ELTE-BTK-ra, TTK-ra vagy BME-re szorgalmi időszakban be lehet menni külsősként vagy ez csak belépőkártyával vagy hasonló rendszerrel lehetséges?
Munkából kifolyólag gyakran megfordulok mindkét campus vonzáskörzetében, 1-2 órás holtidőt kellene valahol rendszeresen elütnöm, ideális esetben laptopon dolgozgatva. Ez lehetséges valahol?
Néhány éve a BTK-ra jártam, akkor ez ott lehetséges volt, ez változott azóta?
Az hogy boldog kiegyensúlyozott volt az életem és az egészségemmel nem volt soha semmi probléma de a kérdező hozzászólásának elolvasását követően éreztem hogy elkezdett növekedni egy tumor az agyamban és a vérképem is elváltozott valamint levert a verejték
Félek hogy nagyon le fog csökkenni az átlagos intelligenciahányados a szentélyben ahol professzor emeritus vagyok ezért muszáj leszek megjelenni amint a delikvens belép az egyetem épületébe hogy kompenzáljam a deficitet
Ha az ELTE BTK ra akar bemenni egy külsős megkérdezik tőle, hogy tudja e a sajtburger recepjét, ha tudja mehet.
Ha TTK ra akar menni ELTE- vagy BME-n, akkor eléraknak egy jó kis diffegyenletet, ha nem oldja meg, megkövezik.
Vicc volt, na, ne akarjatok érte kinyírni! :)))
Mért kellett lepontozni? Nem szeretitek a viccet? Akkor mondok másikat, egy humorista fizetése attól függ, hogy mennyire humoros.
Előző vagyok, ma 14:45. Nevessetek velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!